Jan 21 2009

Regelverk och standards

Publicerad av under Säkerhet,Standards

Efter uppstartsmötet för ISACA Södra Sverige den 20 November där Anders Nordgren och Ulf Lindmark från Polisen Mellersta Skåne berättade kring brottsplatsutredning och olika typer av brott där de involveras är det nu dax för nästa ISACA aktiviteten i Malmö den 10 februari om regelverk och standards samt internationella ramverk och modeller.

Jag kommer tillsammans med Erik Ravinder ge tips och förslag på hur man kan strukturera det interna säkerhetsarbetet och underlätta vid IT-revisioner. Aktiviteten kommer att genomföras på plats hos SET Revision i Malmö.

För den som är intresserad av att delta går det bra att kontakta mig för anmälan.

Kim Haverblad

Inga kommentarer ännu

Trackback URI | Kommentars RSS

Lämna kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna kommentar.