Dec 02 2008

ISACA och forensisk IT

Publicerad av under Säkerhet

Uppstart av ISACA Sweden Chapter i Malmö (CS) för södra Sverige bjöd på seminarie inom forensisk IT av Anders Nordgren och Ulf Lindmark från Polisen Mellersta Skåne som berättade kring brottsplatsutredning och olika typer av brott där de involveras – vilket bland annat omfattar genomsökning av beslagtagna datorer. Intressant och uppskattat ämne vilket jag hoppas att vi får möjlighet att höra mer om vid kommande ISACA aktiviteter.

Presentationen från ovan ISACA aktivitet finns att ladda ner här; ISACA Malmö - Uppstartsmöte samt en kortare introduktion om ISACA finns här; ISACA Malmö - Uppstartsmöte.

Kim Haverblad

Inga kommentarer ännu

Trackback URI | Kommentars RSS

Lämna kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna kommentar.